Team

Naast de leerkrachten, die de spil in de zorg van de leerlingen zijn, beschikt SBO 'de Dijk' over een orthopedagoog, logopedisten, intern begeleider, facilitair medewerker en een directeur. Ook is er een nauwe samenwerking met een kinderfysiotherapeut.

Leerkrachten OB Paars:
Marina Blondel (ma, di, woe) en Diana Fluit (do, vr)
Leerkrachten OB Oranje/Geel: Margo Peters (ma, di, vr), Marloes Verploegen (wo,do) en Petra Braat (do)
Leerkrachten MB Blauw: Renske Hijmans Hollander (ma, di, do, vr) en Lidewij Lindeboom (wo)
Leerkrachten MB Rood: Pascal Kniest (ma, di, wo, do, vr)
Leerkrachten BB Groen: Annemieke van der Haven (ma, di, wo) en Lindsy van Aken (do, vr)
Leerkrachten BB Roze: Marieke Hassink (ma, di) en Saskia Buitenhuis (woe, do, vr)
Leerkracht Regenboog: Sabine Meijnders (ma, di, wo, do, vr)
In groep Regenboog werken ook jeugdzorgwerkers van YoukÚ: Rianne van Westerneng (ma, di, vr) en Wyke Reeder (ma, wo, do)

Klassenassistent OBU: A´cha Azzouz en Jeroen Basten

Logopedisten: Petra Braat (ma, do) en Linda de Kruif (di)
Orthopedagoog: Rik Brand (ma)
Intern Begeleider: MariŰtte van Gisteren (ma, woe, do, vr)
Administratief medewerkster: Paulien Becker (di-mi, do-mi)
ConciŰrge: Ben Stinissen (ma, di, woe, do, vr) en Sebastian Razenberg (di, do)
Directeur: Esther Jobsen (ma, di, woe, do)

Op schoolniveau is een Ondersteuningsteam werkzaam, bestaande uit een jeugdarts, jeugdconsulent, steunpuntco÷rdinator, orthopedagoog, intern begeleider en directeur. Bij de start op SBO 'de Dijk' komt de schoolmaatschappelijk deskundige bij de ouder(s)/verzorger(s) op huisbezoek. Ook worden de nieuwe leerlingen in het Ondersteuningsteam besproken. Eventuele aandachtspunten worden meegenomen in de begeleiding van de leerlingen en met de leerlingbespreking. Daarnaast adviseert het Ondersteuningsteam bij complexe problematiek over te nemen stappen en eventuele handelingsplannen.
Jeudarts: Carolijn Schuiling
Jeugdconsulent: Dilly Goesinnen