Welkom op de pagina van groep Rood!!!

Schooljaar 2017 - 2018

Nieuws van oktober

Na de herfstvakantie zijn de leerlingen van groep Rood heel goed gestart.
Ze hebben hard gewerkt en vooral goed samen gewerkt.

Voor de vakantie hebben de leerlingen een mooi legohuis gebouwd.

Nieuws van september

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt in de groep en zijn de eerste taal- en rekentoetsen gemaakt. Daarmee hebben we het eerste blok van Taal Actief en Wereld in Getallen afgerond.

We zijn ook druk, de meester en de leerlingen, met het vormen van de groep. We maken goede afspraken en hebben  in het kader van de “week tegen het pesten “ geboeid gekeken naar filmpjes van de Anti Pest Club.

De komende weken schenken we veel aandacht aan de Kinderboekenweek. We gaan veel lezen en voorlezen uit griezelboeken, want griezelen is het thema van de Kinderboekenweek dit jaar.

Op 4 oktober staan we stil bij dierendag, waarbij de leerlingen een “diploma” kunnen halen.

In de Kidsweek hebben we gelezen dat er een nieuwe ‘Ninjago’ film in de bioscoop te zien is. Kijken dus!