Nieuwsbrief

Elke maand wordt er een Nieuwsbrief gemaakt, waarin geschreven wordt over gebeurtenissen van de afgelopen periode. Er wordt geschreven over ontwikkelingen en activiteiten binnen de school. Ook schrijven de groepen geregeld in de Nieuwsbrief over wat zij hebben meegemaakt.

Klik hier om de Nieuwsbrief van dit schooljaar te zien.
De oudere Nieuwsbrieven kunt u vinden in het archief.

Wij gebruiken teksten, beeldmateriaal en foto's van de leerlingen om de nieuwsbrief informatiever en interessanter te maken. Wij zijn ons er van bewust dat wij dit met de nodige zorgvuldigheid moeten doen. Wij zorgen ervoor dat wij hiermee nooit de leerlingen in verlegenheid brengen.
Op het inschrijfformulier vragen wij alle ouder(s)/verzorger(s) om toestemming voor het gebruik van tekst en beeldmateriaal van hun kind. Op ieder gewenst moment kunt u bij de directie aangeven als u daarin van mening bent veranderd.