Nieuws uit groep Blauw

Schooljaar 2018-2019
Welkom in groep blauw!!

Wat hebben we er met zijn allen weer zin in. Op maandag 27 augustus stonden de kinderen en de juffen ( en wat ouders) te popelen om weer te beginnen. Voor het eerst starten ze in de middenbouw, wat worden ze groot.
We zijn dit jaar met 3 juffen en er komt ook nog een stagiaire bij.

Op de maandag, dinsdag en woensdag is juf Ilse aanwezig in groep Blauw. Dit zal zij zijn tot aan de kerstvakantie. Na de kerst komt Juf Renske terug van haar zwangerschapsverlof en zal zij aanwezig zijn op deze dagen. De kinderen kennen haar al, vorige schooljaar was zij ook in groep Blauw.

Juf Marieke zal op de donderdagen en vrijdagen in groep blauw zijn. Zij werkt al jaren op de Dijk, in de bovenbouw, maar dit jaar voor het eerst in de middenbouw.

We starten dit jaar met 10 leerlingen, 6 jongen en 4 meisjes.

De eerste dagen is er al hard gewerkt door de kinderen en het was ook nog gezellig!
We hopen op een leuk een leerzaam schooljaar.

Groetjes van de kinderen en de juffen uit groep Blauw!